sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Baby you can turn me on

Sex Bomb
Asfaltti kapenee
muuttuu hiekkatieksi
niin kapeaksi, että kannattaa jäädä penkan viereen ja päästää kaukana näkyvä vastaantulija ajamaan vapaasti kunnes sen kylki on ohittanut meidät.

Pellon sänki tuo lapsuuden mieleen. Siihen ei tee mieli astua paljaalla jalalla. Mansikkamaalle kylläkin. Kyykin ja nostelen taimien lehtiä, kurkin alle etsiäkseni punaiset kypsät mollukat. Tuoksutan, sitten puraisen ja suurimman osan nostan koriin.

Kuulen viereisen poimijan keskustelun kaverinsa kanssa. Annan sanojen soljua tarttumatta niihin. Sillä vaikka ne kuuluvat minulle, ne eivät kuulu minulle. Huiskautan kärpäsen kasvojeni edestä. Arvelen ettei se ole p*skakärpänen, vaikka hiki on noussut pintaani. Ehkä se luulee minua lehmäksi ;-). Suoristan välillä selkäni, nappaan kannan marjasta ja mehustan itseni hekumalla.

Beatles soi päässäni, mansikkapellot ja karpalososeet... Päätän kerätä vielä vähän enemmän ja muistaa ensi talvella tämän juhannusmansikan tunnelman. Pitäisköhän kirjoittaa pussin kylkeen: Kesärakkaudella pakastettu juuri sinulle 

Himoja on monenlaisia. Mansikkahimo on nyt pa(r)h(a)immillaan ;-)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihana on juuri oikea sana mansikalle =). Osan sain pakastettua, mutta useampi kilo meni suoraan mahoihin. Työkaveri kertoi tänään, että hänen mökillään oli mustikat jo lähes valmiit! Oi oi, kohta saadaan sitten kerätä silmänhoitomarjaa!

   Poista
 2. Hieno, olet huikea <3 Mansikkahimo on nyt aika pahana täälläkin. :) Kivaa viikkoa Birgitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia =). Kyllä nyt kannattaa syödä näitä terveyspommeja niin, että napa paukkuu. OIkein ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista